Om oss

Informasjon om firmaet

Vanning.no er et firma som har spesialisert seg på å levere vanningsutstyr til private hager, torvtak, næringseiendommer, takterrasser, ridebaner, veianlegg, park og idrettsanlegg. Vi har lager, kontor og verksted i Frogn kommune. Vi leverer kun utstyr av høyeste kvalitet fra verdens ledende produsenter av vanningsutstyr.
Vanning.no leverer og monterer vannrenseanlegg for drikkevann til private husstander. Drift -og vedlikeholdsavtale av vannrenseanlegget tilbys også, slik at du hele tiden skal ha et fungerende renseanlegg. Leverer selvsagt både filter og tilbehør til anleggene.
Kikk innom vår produktside over hva vi kan tilby deg som kunde.

Om oss i Vanning Installasjon

Service, drift, installasjon og vedlikehold

Vi utfører prosjektering, montering, drift og vedlikehold av våre kunders vannings -og hageanlegg. Utstyr for egenmontering leveres til hele landet. Ta kontakt med oss for en uforpliktene prat.
Erfaringsmessig ser vi at egen drift av – særlig vannrenseanlegg – forringer anleggene rundt omkring fordi service og sjekk ikke blir utført ofte nok. Påfylling av salt og kjemikalier blir utført for sjelden slik at anlegget ikke fungerer optimalt.
Våre serviceavtaler sørger for at du har et fungerende anlegg gjennom hele året.

Besøke oss

Du kan hente varene dine hos oss i Nordre Frogn. Det er da viktig at du ringer på forhånd for å være sikre på at vi er til stede.
Vi har det aller meste på lager her, men noen av våre produkter er bestillingsvare så det er fint om du da tar kontakt slik at vi kan sjekke varebeholdning.

Måter å handle på

Du kan også bestille produktene enten i nettbutikken vår, pr. telefon, eller på epost. Varene blir normalt sendt i løpet av 1-3 dager med PostNord. Vi sender over hele landet og har lave fraktkostnader.

Ønsker du mer informasjon om oss eller trenger hjelp med vanning og vanningssystemer, kontakt oss på mail eller telefon. Vi leverer også alt av dryppvanning, spredervanning, slanger og automatikk.